Program de lucru: Luni – Vineri 8:30-17:30

Nacela telescopica pe remorca

Nacela telescopica pe remorca

Stroyrent oferă clienților săi nacele telescopice pe remorci . Marca principală cu care lucrăm este  DINO Lifts. Avem de asemenea un model al binecunoscutului producător Up Right.

Avantajul nacelelor telescopice pe remorcă este transportul facil al acestora. Nacela este poziționată și blocată cu 4 brate. Terenul pe care este poziționat utilajul nu este necesar să fie neted, se permit denivelări de până la 10%. Aceste nacele sunt o soluție excelentă atunci când trebuie să ajungeți la o ... Vezi tot textul

Stroyrent oferă clienților săi nacele telescopice pe remorci . Marca principală cu care lucrăm este  DINO Lifts. Avem de asemenea un model al binecunoscutului producător Up Right.

Avantajul nacelelor telescopice pe remorcă este transportul facil al acestora. Nacela este poziționată și blocată cu 4 brate. Terenul pe care este poziționat utilajul nu este necesar să fie neted, se permit denivelări de până la 10%. Aceste nacele sunt o soluție excelentă atunci când trebuie să ajungeți la o anumită înălțime, dar în același timp aveți nevoie de o distanță considerabila de terenul pe care veți lucra. Aceste nacele funcționează cu 230V monofazat. Unele dintre ele au sursă de alimentare hibridă cu generator diesel sau benzină. Înălțimea de lucru pe care o puteți atinge cu acest tip de utilaj este de 12, 15, 16, 18, 21, 23, 24 și 26 m. Domeniul de aplicare al telescopului este de 360º și greutatea sa este mai mică de 2 tone. Capacitatea de încărcare a nacelelor Dino lifts este de 215 kg, permițând ridicarea până la două persoane plus echipamentele.

Modelul Up Right pe care îl oferim este TL33. Aceasta este o nacela care atinge o înălțime maximă de lucru de 12 metri. Acest model funcționează numai pe baterii reîncărcabile. Este potrivit pentru șantiere mai mici, unde sarcina de încărcare este scăzută.

Pentru a vă asigura că utilajul pe care îl inchiriati va satisface nevoile și cerințele dvs., puteți să cereti o inspecție la fața locului iar reprezentantul nostru va evalua condițiile și va putea sa ofere nacela potrivită.

Dacă aveți nevoie de consiliere, contactați un reprezentant Stroyrent.

Ascunde textul
Produse Preturi pe zi pentru perioade diferite:: 1 zi 7 zile 20 zile 1 luna
-15% Nacela telescopica pe remorca Nacela telescopica DINO 150 Т - 15 m
-15% Nacela telescopica pe remorca Nacela telescopica DINO 160XT - 16 m
-15% nacela telescopica Nacela telescopica DINO 180XT - 18m.
-15% Nacela telescopica pe remorca Nacela telescopica DINO 210 XT - 21 m
-15% Nacela telescopica pe remorca Nacela telescopica DINO 230Т - 23 m
-15% Nacela telescopica pe remorca Nacela telescopica DINO 260 XTD - 26 m