Program de lucru: Luni – Vineri 8:30-17:30

De ce inchiriere?

ÎNCHIRIEZ sau CUMPĂR?

O problema pentru fiecare companie de construcții. Răspunsurile diferă în funcție de amploarea activităților si proiectelor.
STROYRENT SUSȚINE PUNCTUL DE VEDERE COMPANIILOR DE CONSTRUCȚII MARI ȘI MEDII
INVESTIȚII ÎN ECHIPAMENTE MAI MICI !
Prin colaborarea cu un furnizor extern de echipamente, ce ofera întreținerea, depozitarea și service-ul acestora, companiile de construcții își optimizează costurile și alocă fonduri pentru echipamente doar în timpul activităților de construcție, economisind în perioadele dintre proiecte. Cumpărarea utilajelor nu reprezintă o prioritate pentru nicio companie de construcții. Companiile de construcții minimizează nevoia de investiții pentru a cumpăra utilaje. Aceste sume pot fi investite în alte activități de afaceri.
Cheltuieli clare măsurabile
Un contract de închiriere de echipamente cu Stroyrent permite o planificare mult mai bună a costurilor pentru fiecare proiect. Cunoscând toate detaliile despre tipul de echipament, parametrii tehnici, prețul, timpul de livrare și perioada de utilizare, clienții Stroyrent își pot planifica activitatea fără întârzieri sau lipsuri de echipamentul potrivit. Atunci când se utilizează echipamente de închiriere, costurile sunt generate doar pentru proiectul curent. Pe de altă parte, contractul de cumpărare prin leasing presupune costuri pe o durată mai lungă și alocarea dificilă a plăților către bugetele proiectelor individuale.
REDUCEREA COSTURILOR
Atunci când o societate nu deține utilaje și echipamente, aceasta economisește costuri, inclusiv cu personalul. Adesea, companiile de construcții sunt surprinse să afle cât de mult pot scadea costurile atunci când închid departamentele și pozițiile responsabile pentru reparații și întreținere, consumabile, piese de schimb, combustibil, ulei, inspecția tehnică, de asigurare și toate celelalte costuri auxiliare. Eforturile operaționale pentru a gestiona echipamentule și utilajele nu sunt mici și de obicei sunt ascunse. Proprietarul are întotdeauna mai multe probleme decât cel care închiriază echipamente și utilaje.
POSIBILITATE DE ÎNLOCUIRE
Cu un partener de încredere ca Stroyrent, clienții se pot baza întotdeauna pe înlocuirea rapidă în caz de defecțiune sau deteriorare. Dacă este necesar, echipa Stroyrent va vizita clientul in santier .
EFICIENȚA COMPANIEI
Pentru a spori eficiența muncii și optimizarea costurilor, tot mai mulți clienți ai companiei Stroyrent utilizează echipamente de închiriere și reduc achiziția lor. Companiile de construcții din țările dezvoltate se bazează pe acest principiu atunci când calculează costurile proiectelor lor. În vremuri de criză economică, atunci când se calculează valoarea unei companii, împreună cu contul de profit este luată în considerare și rentabilitatea capitalului propriu, iar investitorii străini sunt dispuși să plătească mai mult pentru companiile care obțin profit cu capital redus.