Program de lucru: Luni – Vineri 8:30-17:30

Bucuresti / Sediul central

Adresa: Soseaua de Centură, km 66, Mogoşoaia

phone

0372-21-99-88

Nacele de la 95.4 lei/zi

Pana la - 40% reducere

DESPRE NOI

Stroyrent ofera un asortiment bogat de peste 400 de nacele ale unor producatori mondiali de renume, potrivite pentru lucru in exterior sau interior. Modelele oferite sunt motorizate electric, cu acumulator, diesel sau hibrid si cu o inaltime de lucru pana la 43.5m.

 

NACELE ARTICULATE SI TELESCOPICE

Principalele avantaje ale acestui grup de mașini sunt capacitatea lor de a ajunge la puncte de lucru la o înălțime foarte mare și la distanțe laterale mari. Sasiul este manevrabil si potrivit pentru diferite tipuri de teren și permite performanță ridicată la locul de muncă. Înălțimea maximă de lucru este de 43,5 metri.

FOARFECE DIESEL

Tracțiunea integrală și stabilizatoarele hidraulice fac aceste mașini potrivite pentru funcționarea pe orice suprafață, fiind utilizate în lucrările de construcție si reparatie a clădirilor și instalațiilor. Înălțimea maximă la care ajung este de 23 m.

NACELE PE REMORCA

Ele au o înălțime mare de lucru și distanța laterală mare. Masa proprie scăzută, dimensiunea compactă și alimentarea cu energie electrică fac din acest tip de nacele unul dintre cele mai potrivite pentru lucrul în condiții urbane, în interior și pe pardoseli finisate. O mașină de acest tip, cu o înălțime maximă de lucru de 26 de metri, are propria masă de 3500 kg, ceea ce o clasează printre liderii acestui segment.

FOARFECE ELECTRICE

Proiectate pentru lucrări pe suprafețe plane și netede isi găsesc în principal aplicarea în lucrările de finisare, pe șantiere. Anvelopele nemarcabile și propulsia electrică le fac prietenoase cu pavajul și silentioase la locul de muncă, permițându-le să lucreze la clădiri și obiecte finisate și chiar funcționale. De asemenea, acestea pot lucra în aer liber, pe un teren adecvat. Acestea ating înălțimea maximă de lucru de 20 m.

Nacele de la 95.4 lei/zi

Trimite solicitareSERVICII SUPLIMENTARE

Pentru comoditatea dumneavoastra Stroyrent ofera livrarea echipamentelor la adresa. Suplimentar puteti solicita si servicii de operator in cazul in care nu dispuneti de o persoana autorizata, care sa opereze nacela inchiriata. In cazul problemelor cu utilajele sau daca este nevoie de service, echipa noastra va poate vizita la locatie in orice punct din tara.

POZE SANTIERE: 

Galerie de nacele Stroyrent de la diferite santiere. Vă prezentăm modele potrivite pentru lucrul în interior și în aer liber. Anvelopele albe ale modelelor cu propulsie electrică sunt o alegere excelentă atunci când lucrați în interior, iar varietatea celorlalte modele garantează alegerea corectă în funcție de obiectivele și nevoile clienților noștri.