Lansarea parc-teatru „Borisova gradina” - cel mai mare teatru de vară în aer liber

Sofia are acum noul său cel mai mare teatru de vară în aer liber - Parcul - Teatrul „Borisova Gradina”, situat în imediata apropiere a Podului Orlov și Lacul Ariana.

Unul dintre principalii organizatori ai evenimentului este compania de închiriere de echipamente și utilaje „Stroyrent”, care în în scurt timp a reușit să construiască o scenă acoperită și o tribună specială pentru 850 de vizitatori, garantând confortul și o atmosferă plăcută tuturor invitaților și actorilor, indiferent de capriciile vremii.

Teatrul Park își va deschide porțile pe 22 mai (sâmbătă), prezentând producția „Marea noastră nuntă franceză” și va continua să încânte toți iubitorii de artă și poezie teatrală cu diverse spectacole până la sfârșitul lunii octombrie 2021.

În cele mai însorite și calde luni ale anului, vor fi prezentate spectacole, concerte și producții preferate. pe scena teatrului. Nopțile de cinema vor fi organizate într-un mod diferit și impresionant. Marea noastră nuntă franceză, Dirty Bastard, Poets Live, Lie to Me I Love You, Masters of Comedy, Chamkoria și multe altele dintre cele mai bune producții teatrale vor oferi publicului ocazia de a se lăsa purtat într-un mediu sigur si plăcut pe fundalul atmosferei verzi și proaspete a parcului.

Proiectul spectaculos transformă în realitate un vis de lungă durată al regizorului Boris Radev de a crea un teatru de vară în interior, dar în aer liber. Pe lângă scena și tribuna de amploare, teatrul impresionează prin buna organizare și atenția la fiecare detaliu, garantând confortul participanților și vizitatorilor. Pentru cei mai pretențioși oaspeți, este prevăzută o zonă VIP separată, unde vor avea ocazia să se bucure de spectacole cu un posecco - șampanie.

Programul și producțiile viitoare vor fi anunțate pe pagina oficială de Facebook a Parcului - Teatrul „Borisova Gradina”. " și în Eventim, unde veți putea obține informații detaliate despre fiecare reprezentație, dată și oră și puteți cumpăra bilete în avans.

Toate spectacolele și evenimentele organizate pe scena teatrului de vară se vor desfășura cu respectarea măsurilor anti-epidemie.

Parcul-teatru „Grădina Boris” este implementat cu sprijinul Municipiului Metropolitan Sofia.
Lansarea parc-teatru „Borisova gradina” - cel mai mare teatru de vară în aer liber a fost adăugat la coșul dumneavoastră
0372-21-9988
Solicitare Rapida