Noi modele de platforme aeriene de lucru în gama de mașini Stroyrent

Începând de astăzi, ne putem lăuda deja cu ultimele noastre completări la departamentul „Plateforme de lucru aeriene”. Una dintre aceste platforme aeriene de lucru (LEO30Tplus) vine pentru prima dată în Bulgaria și o puteți găsi doar în flota Stroyrent.

Modelele LEO30Tplus  și LEO23GT sunt marca TEUPEN, care, pe lângă manevrabilitate și înălțime, surprind cu dimensiuni incredibil de mici și compacte.

Mașinile sunt deja în sediul nostru central din Sofia, la Bd. „Botevgradsko shose“ 273, unde colegii noștri au început testele.

LEO30Tplus are înălțimea de lucru mai mare dintre cele două platforme aeriene de lucru, atingând o înălțime de lucru de până la 30 de metri. Se deplasează cu ajutorul senilelor cauciuc special dezvoltate care nu lasă urme și protejează chiar și cele mai sensibile suprafețe ale podelei de daune. Aceasta este una dintre caracteristicile distinctive ale modelului și, împreună cu dimensiunile sale neobișnuit de mici, devine o alegere excelentă atunci când se lucrează în locuri închise și spații greu accesibile – cum ar fi mall-urile, de exemplu.

LEO23GT poate fi folosit pentru obiective mai joase de până la 23 de metri. Așteptați-vă în curând la noile produse pe site-ul nostru, iar dacă doriți să le închiriați astăzi, puteți contacta colegii noștri de la departamentul „Platforme de lucru aeriene“.
Noi modele de platforme aeriene de lucru în gama de mașini Stroyrent a fost adăugat la coșul dumneavoastră
0372-21-9988
Solicitare Rapida