Program de lucru: Luni – Vineri 8:30-17:30

DESPRE NOI

“Clientii nostri pe care ii numim parteneri, reprezinta cel mai important lucru pentru noi”

 

ACTIVITATE

Compania si-a inceput activitatea in Europa de Est la inceputul anului 2006 oferind echipamente pentru inchiriere.

In prezent, StroyRent este una dintre companiile cu o mare varietate de echipamente si mecanizare pentru inchiriat, din Europa de Est ! Oferind mobilitate, flexibilitate si echipamente si servicii de calitate, pastram pozitia de partener preferat si de incredere pentru mai mult de 25 000 de client, personae fizice si companii.

LOCAȚIE

Ca parte a strategiei noastre de extindere, suntem mândri să anunțăm înființarea filialei noastre StroyRent SRL care va continua cele mai bune practici in România și va deveni un partener util și de încredere pentru afacerea dvs.

Biroul nostru central din România se află pe soseaua de Centura a Bucureștiului, situat pe o suprafață de peste 5000 mp. Acolo puteți găsi și centrul nostru de service pentru repararea și întreținerea echipamentelor, având și service mobil care ofera asistenta clienților pe santier.

În Bulgaria Stroyrent are 13 depozite, situate în orașele mai mari din țară. Biroul central se află în orașul Sofia, situat pe o suprafață de peste 15 000 mp.

 

ECHIPĂ

Peste 150 de angajați calificați au grijă ca serviciile oferite clienților noștri. De asemenea, avem echipe de service dedicate, deoarece departamentul nostru de service și reparații este certificat pentru întreținerea și repararea echipamentelor cu risc ridicat. Printre angajații noștri avem, de asemenea, operatori cu înaltă calificare care au licențele necesare și experiența profesională pentru a opera echipamente specializate, cum ar fi ascensoare, stivuitoare, utilaje grele și altele.


MARE VARIETATE DE
ECHIPAMENTE

Oferind o mare varietate de utilaje și echipamente cu o valoare totală care depășește 17 milioane de euro, va putem oferi soluții pentru fiecare necesitate a lucrarii dumneavoastra, oferind o multitudine de produse din următoarele categorii:

– Lifturi
– Echipament greu
– Echipament pentru depozit
– Mașini mici pentru reparații și lucrări la domiciliu în grădină
– Schela mobilă din aluminiu / turnuri pe roți / – cofraj vertical și orizontal
– Schelă fațadă și allround
– Elevatoare și platforme de lucru
– Containere birou și maritime
– Chioșcuri
– Toalete portabile
– Garduri temporare
– Echipamente pentru scene și evenimente

* StroyRent este una dintre puținele companii care își crește constant gama de produse și investește anual în reînnoirea echipamentelor disponibile. Compania oferă numai utilaje și echipamente profesionale, produse de companii recunoscute la nivel mondial.

 

PENTRU INDUSTRIE

Atunci când se asociază cu StroyRent, companiile își pot optimiza cheltuielile și pot investi doar în echipamente care sunt de importanță maximă pentru activitatea lor.

Pe lângă economisirea cheltuielilor aferente achizițiilor, cum ar fi transportul, reparația, întreținerea, asigurările și altele, procesul de inchiriere a echipamentului oferă o flexibilitate suplimentară. Multumita sortimentului mare de echipamente, fiecare client poate schimba sau închiria echipamente noi în funcție de nevoile sale intr-un anumit moment al activitatii. În acest fel, fiecare companie poate planifica și previziona cu ușurință costurile, eliminând riscul de eventuale întârzieri ale executiei din cauza lipsei de echipament adecvat.